About me

Hoi, wat leuk dat je even kijkt wie er achter deze webshop zit! Ik ben Stephanie, 35 jaar en moeder van James en Harvey. 

Al heel lang wilde ik iets voor mezelf beginnen maar altijd was er wel een reden waarom het even niet uitkwam... Totdat ik in mijn zwangerschapsverlof van Harvey gewoon eens ben begonnen. Het was zo ontzettend leuk om gepersonaliseerde cadeaus te ontvangen van mijn kraambezoek dat ik dacht hier wil ik ook iets mee. Daarnaast vind ik het heerlijk om kleuren te combineren en ben ik pas tevreden als het echt goed samen gaat. 

De naam van de webshop 'Ma Puce' is een uitdrukking die ik heb leren kennen tijdens mijn stage in Zuid Frankrijk. Het is een koosnaampje voor kleine kinderen of vrienden wat 'mijn schatje' of 'mijn lieverdje' betekent, perfect voor een webshop met kraamcadeaus!

Er zijn al heel wat van deze webshops maar waar ik in wil gaan uitblinken is sfeervolle foto's met mooie designs, uitmuntende klantenservice en het allerbelangrijkste voor mij is dat alles wat ik maak veilig is voor baby's. Ik heb me voordat ik deze webshop begon daarom ook eerst goed verdiept in alle veiligheidseisen omtrent deze producten.

Je kunt met alle speciale verzoeken bij me terecht, als je er niet helemaal uitkomt denk ik graag met je mee, laat het me maar weten. En anders zou ik zeggen shop ze!

 

Groetjes,

Stephanie